Enderrocs

Más de 35 años de experiencia en el Sector de la Construcción

ENDERROCS

Una de les nostres especialitats son les demolicions

Quan parlem del procés de demolir una estructura o edificació, no oblidem els principis de: prevenció, seguretat, selecció y valorització

A Vallès Grup realitzem des de demolicions manuals, mecàniques, tècniques i industrials, fins la gestió, transferència i revalorització dels residus generats durant i després del procés de demolició. 

Tota demolició és diferent, per tant s’han de considerar taquelles particularitats i condicions de l’entorn on se situa l’estructura o edificació a demolir. 

Per això, sempre que sigui possible, durem a terme un procés de selecció previ, separant i classificant els diferents materials prèviament a la demolició per facilitar el posterior procés de reciclatge i valorització, podent oferir una millor qualitat dels materials reciclats i àrids generats.

Després d’anys d’experiència, afrontem cada projecte amb professionalitat i podem oferir al client una gestió integral i un resultat de qualitat. 

Comptem amb una flota de maquinària de diferent tonatge i característiques que pot adaptar-se a qualsevol tipus de demolició.

Ens sumem al concepte de demolició circular que ja adopten diferents companys del sector, i a partir d’això és buscarà reduir l’impacte mediambiental del procés i tractar el residu per treure’n el seu màxim valor.

Demolicions Mecàniques

Basada en el conjunt d’operacions organitzades per demolir de manera parcial o total una edificació o estructura mitjançant equips mecànics.

Comptem amb operaris qualificats i amb experiència, a més d’un conjunt de maquinària versátil i d’última generació, i podem garantir una activitat segura, ràpida i eficaç en les nostres feines.

Llegir més

Demolicions Manuals

Es un tipus de demolició delicada, ja que se’n sol precisar en espais reduïts. 

Es requereix d’un equip operari altamente especialitzat en demolició manual i equips mecànics específics i de petit tonatge que complementen la tasca manual del procés.

Llegir més

Demolicions de Naus

Realitzem diferents actuacions, des de l’enderroc complet de la nau o bé condicionar certes parts mantenint l’estructura.

Llegir més

Demolicions entre mitgeres

Experiència en demolicions i enderrocs entre mitgeres. Activitat delicada i exigent que requereix d’ alta especialització i precisió, ja que l’ estructura es troba entre edificacions.

Llegir més
GESTIÓ INTEGRAL EN DEMOLICIÓ

Gestió dels residus

Les deixalles que procedeixen d’ obres i contruccions enderrocades estan formades per materials com formigó, pedra, maó, ferro, metalls, fusta i ceramiques, que si no es tracten poden arribar a causar problemes en el medi ambient.

Per això, la tasca de tractar-los i revaloritzar-los disminueix l’ impacte sobre el medi ambient i permet el seu reaprofitament en forma d’ àrid o terres descontaminades.

GESTIÓ I TRANSPORT DE RESIDUS GENERATS

A Vallès una de les nostres activitats princpals és la gestió dels residus. Gràcies al nostre equip, instal·lacions, en podem garantir la correcta gestió.

Sol·liciti pressupost

POSI’S EN CONTACTE
AMB NOSALTRES

    INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES D' OPERA CATALONIA, S.L.U.
    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en lopd@vallesgrup.com. Informació Addicional: Pot ampliar l'informació en l'enllaç dels Avisos Legals.