Desamiantat

Más de 35 años de experiencia en el Sector de la Construcción

DESAMIANTAT

Una altra de les nostres activitats es centra en la retirada d'amiant.

Prèviament a la demolició d’ una edificació o estructura sempre s’ haurà de realitzar una inspecció visual i identificació de la possible existència d’ elements que continguin amiant per procedir a la seva retirada adequadament sota la directriu de la normativa vigent dels residus perillosos i un rigorós pla de treball. 

Alguns dels nostres treballs de desmuntatge es centren en la retirada d’amiant, fibrociment, desmantellament de cobertes, façanes, canalons i baixants. 

Vetllem per la seguretat del nostre equip i adoptem totes aquelles mesures preventives i necessàries que garanteixin la seva seguretat. El nostre equip compta amb formacions especifiques i continuades.

Estem inscrits a R.E.R.A (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant) i treballem sota els requisits legals i el compliment de la normativa vigent. 

Sol·liciti pressupost

POSI’S EN CONTACTE
AMB NOSALTRES

    INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES D' OPERA CATALONIA, S.L.U.
    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en lopd@vallesgrup.com. Informació Addicional: Pot ampliar l'informació en l'enllaç dels Avisos Legals.