El nostre equip

Más de 35 años de experiencia en el Sector de la Construcción

35

Anys d’experiència en el

Sector de la Construcció
competència, compromís i experiència

VALLÈSGRUP Es una empresa amb més de 35 anys d’experiència al sector de la construcció.

Vallès Grup està format per un equip multidisciplinar que dirigeix tota la seva competència, compromís i experiència a oferir un bon servei. Gràcies a això, podem afrontar diferents reptes, cada projecte es diferent i la professionalitat i implicació del nostre equip té com a objecte: garantir un bon treball i satisfer les expectatives dels nostres clients.

Després de diversos anys al sector, s’han anat ampliant els nostres serveis, per tal de poder complir les creixents demandes dels clients, per això podem oferir un servei integral, acompanyant des de la fase prèvia del projecte fins la finalització del mateix.

Les nostres tres grans àrees d’activitat són

Q Àmbit geogràfic d’actuació

Reciclatge i residus

Vallès Grup

Des de fa uns anys, Vallès GRup va integrar al seu exercici una nova activitat adreçada a la gestió, reciclatge i transferència dels residus derivats de la construcció. Tenim present la constant transformació que està experimentant el sector sobre el qual treballem i la seva important implicació amb el medi ambient i l’impacte que té sobre els recursos naturals, per això volem formar part del canvi, i poc a poc, anar apostant per la innovació i contribució a la millora d’aquest sector.