Serveis

Más de 35 años de experiencia en el Sector de la Construcción

Serveis VallèsGrup

A QUÈ ENS DEDIQUEM?

Enderrocs

Quan parlem del procés de demolir una estructura o edificació, no oblidem els principis de: prevenció, seguretat, selecció y valorització

Llegir més

Excavacions i moviment de terres

Comptem amb un equip de maquinària de diferent tonatge i funcionalitat d’última generació que poden adaptar-se a les diferents operacions a realitzar i exigències del terreny.

Llegir més

Desamiantat

Prèviament a la demolició d’ una edificació o estructura sempre s’ haurà de realitzar una inspecció visual i identificació de la possible existència d’ elements que continguin amiant…

Llegir més

Obra civil

En la nostra secció d’infraestructures treballem tant en l’àmbit privat com públic, posant en valor espais bàsics per a la societat, duent a terme tot tipus de projectes amb total qualitat i compromís amb els terminis d’execució.

Llegir més

Edificació

La nostra activitat també és dirigida a construccions dissenyades, planificades i executades en un espai determinat. Realitzem edificacions d’ obra nova o rehabilitació d’ infraestructures.

Llegir més

Altres serveis

VALLÈS GRUP també pot oferir-li diferents serveis…

Llegir més
Sol·liciti pressupost

Posi’s en contacte
amb nosaltres

    INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES D' OPERA CATALONIA, S.L.U.
    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en lopd@vallesgrup.com. Informació Addicional: Pot ampliar l'informació en l'enllaç dels Avisos Legals.