35

Anys d’experiència al

Sector de la Construcció
competència, compromís i experiència

VALLÈSGRUP Es una empresa amb més de 35 anys d’experiència al sector de la construcció.

Vallès Grup està format per un equip multidisciplinar que dirigeix tota la seva competència, compromís i experiència a oferir un bon servei. Gràcies a això, podem afrontar diferents reptes, cada projecte es diferent i  la professionalitat i implicació del nostre equip té com a objecte: garantir un bon treball i satisfer les expectatives dels nostres clients.

Després de diversos anys al sector, s’han anat ampliant els nostres serveis, per tal de poder complir les creixents demandes dels clients, per això podem oferir un servei integral, acompanyant des de la fase prèvia del projecte fins la finalització del mateix.

1000+

Clients satisfets

35

Anys d'experiència

80+

Empleats professionals

700+

Projectes completats
PER QUÈ TRIAR VALLÈSGRUP

Les nostres tres grans àrees d'activitat

PROJECTES DE REFERÈNCIA

Els nostres projectes

La nostra planta de reciclatge

Serveis que oferim

Sol·liciti pressupost

Posi’s en contacte amb nosaltres

    INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES D' OPERA CATALONIA, S.L.U.
    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en lopd@vallesgrup.com. Informació Addicional: Pot ampliar l'informació en l'enllaç dels Avisos Legals.