Saques i contenidors

Más de 35 años de experiencia en el Sector de la Construcción

SAQUES I CONTENIDORS

Per al transport i gestió de residus de la construcció tenim:

SAQUES

Disposem d’un servei de saques. Aquestes tenen una capacitat d’ 1m3 i són ideals per emmagatzemar residus i runes, dirigida per a aquells casos en què es disposa de poc espai o per a petites obres, i la tasca a realitzar no genera suficients residus com per omplir un contenidor de major format. .

CONTENIDORS i PATERES

Perfectes per a la recollida de majors volums de residus de la construcció. Tenen un gran avantatge: la variabilitat de dimensions. La gamma de contenidors que disposem va des dels 2m3 fins als 30m3. Cobreixen qualsevol necessitat que tingui, des de particulars fins a l’ empresa més exigent.

Sol·liciti pressupost

POSI’S EN CONTACTE
AMB NOSALTRES

    INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES D' OPERA CATALONIA, S.L.U.
    Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en lopd@vallesgrup.com. Informació Addicional: Pot ampliar l'informació en l'enllaç dels Avisos Legals.